انتها استخدام های پرابهام در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش مجله اینمن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت:باوجود کوشش برای یاری به 240 نیرویی که بدون طی کردن مراحل قانونی و برگزاری آزمون و به صورت شرکتی در بیمارستان شهید جلیل به کار گرفته شده اند؛ انجام دادیم، دستگاه های نظارتی مهرماه 98 را انتها کار این افراد اعلام نموده و عاملان این استخدام ها را محکوم به پرداخت حقوق معوق این افراد نموده است.

انتها استخدام های پرابهام در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات ویزای تحصیلی استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

به گزارش همهشری آنلاین به نقل از ایرنا، نام دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در چند سال اخیر بر سر زبان هاست و بیش از هر دستگاه دیگری کلید واژه های بکارگیری و جذب نیروی بدون ضابطه و غیر قانونی در بیمارستان های تازه تاسیس این مجموعه که یک سالی از فعالیت آنها می گذرد مطرح است. بیمارستان هایی که حتی پیش از افتتاح نیز بعضی نیروهایشان را جذب نموده بودند و بعضی نیز با در دست داشتن توصیه نامه و سفارش از بکارگیری خود در این بیمارستان ها اطمینان داشتند.

در این میان آزمون هایی هم برگزار گردید بعضی در همان مرحله ثبت نام دچار اشکال و ابهام بودند و بعضی دیگر در مرحله آزمون با اشکالاتی مانند لو رفتن سوالات روبه رو شدند.

در نهایت هم اسامی ای از این آزمون ها بیرون آمد اما افراد دیگری به جای این اسامی به سر کار رفتند و آنچه مسلم است در هر آزمون خیل عظیمی از جمعیت تحصیل نموده بیکار استان ثبت نام می کردند و بر سر اندک فرصت شغلی ایجاد شده در استان رقابت می کردند و همین هم باعث شد مطالبه عمومی و سوال جدی در جامعه شکل بگیرد که ماجرای بیمارستان شهید جلیل چیست که از یک سو آزمون هایش بی سرانجام است و عزمی هم برای برخورد با برهم زنندگان آزمون ها نیست و در عوض عده ای بدون گذراندن این مراحل با خیال آسوده به سر کار رفته اند؟

همه این سوالات باعث شد نحوه روبروه با این استخدام ها به شاخص و معیاری برای سنجش عملکرد مدیران تبدیل گردد.

داستان جذب این نیروها هم از این قرار است که از سال 96 و پیش از افتتاح بیمارستان شهید جلیل، تعداد زیادی نیرو به صورت غیر قانونی در این بیمارستان به کار گرفته شد و هر کدام دست کم یک سالی بدون حقوق و مزایا فعالیت داشتند و حالا برای خود حقی قائلند و از سوی دیگر همه جامعه بیکاران جویای اشتغال استان چشم به انصاف و نحوه برخورد دستگاه های نظارتی دوخته اند تا فرصتی را که می توانست متعلق به همه، فارغ از فکر، طایفه و وابستگی به افراد و گروه های خاص باشد را پس بگیرند و به جامعه برگردانند.

نکته حایز اهمیت در این خصوص نیز تعداد نیروهای بکار گرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی است که تعداد نیروهای غیر قانونی جذب شده بیش از دو برابر نیروهای قانونی و مورد احتیاج آن است اما آنچنان که مسئولان دانشگاه می گویند اغلب این نیروها چون صرفا با سفارش و توصیه به کار گرفته شده اند کیفیت لازم را ندارند. بعضی نیز در قالب نیروی خدماتی حاضر به فعالیت شده اند با این امید که بتوانند در پست های ستادی و تخصصی هم مشغول شوند.

دنبال مقصر جلوه دادن مدیریت جدید هستند

اما موضوع جذب نیرو در دانشگاه علوم پزشکی از زمان حضور ریاست جدید این دانشگاه داغ تر شده است با این حال پرویز یزدانپناه در این گفت وگو گفت: آمران بکارگیری نیروی بدون ضابطه و قانون دنبال مقصر جلوه دادن مدیریت فعلی دانشگاه هستند در حالی که دانشگاه برای پیشگیری از هرگونه تبعات اجتماعی و دوری از حاشیه ها، تمام کوشش خود را برای جلوگیری از اخراج کارگران بیمارستان شهید جلیل انجام داد.

یزدانپناه گفت: مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی نه در اخراج کارگران، نه در قانون شکنی مدیران سابق، نه در محاکمه آنها و نه در صدور حکم مدیران دانشگاه نقشی نداشته است.

اما ممکن است این سوال پیش بیاید که تعداد این نیروها چند نفر هستند که اینچنین حساسیت برانگیز شده است. موضوعی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پاسخ به آن می گوید:در مجوع 240 نفر نیرو در بیمارستان شهید جلیل یاسوج بدون رعایت قانون و طی کردن ضوابط جذب و به کار گرفته شده است.

یزدانپناه اضافه نمود: از سال 96 به بعد به کارگیری و جذب نیروهای شرکتی و خدماتی در دانشگاه علوم پزشکی باید در فضای رقابتی و به وسیله آزمون انجام گردد که این مجوز برای بیمارستان شهید جلیل یاسوج به تعداد 142 نفر، شهدای باشت 16 و بیمارستان بی بی حکیمه گچساران 16نفر صادر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: برای بیمارستان بی بی حکیمه گچساران در سال 96 آزمون برگزار گردید و 16 نفر نیرو جذب شدند، آزمون بیمارستان شهدای باشت برای جذب 16 نفر نیروی هفته گذشته برگزار گردید و آزمون جذب نیرو برای بیمارستان شهید جلیل یاسوج در سال 96 برگزار گردید که 35 نیرو جذب و بکارگیری شدند و در امسال 28 نیروی از محل 25 درصد سهمیه بنیاد شهید نیز به این بیمارستان معرفی و جذب شدند، تقریبا از مجموع مجوزهای جذب نیرو در این بیمارستان 79 نفر دیگر باقی مانده که باید مدیریت قبلی دانشگاه در یک فضای رقابتی به بیمارستان معرفی می کرد اما متاسفانه رعایت مسایل قانونی نشده و 79 نیرو تحت عنوان شرکتی و بدون طی مراحل قانونی و برگزاری آزمون به بیمارستان معرفی و مشغول به کار شدند.

مدیریت اسبق 170 نیرو جذب کرد

یزدانپناه یادآوری کرد: مدیریت اسبق بیمارستان نیز به صورت مستقل حدود 170 نیرو بدون رعایت قانون و پرداخت حقوق و مزایای آنها جذب نموده که سازمان بازرسی آذر ماه سال 97 به این پرونده ورود کرد و با وجود هشدارهای مکرر، تغییری در شیوه جذب این نیروها به وجود نیامد.

وی ادامه داد: در نهایت محاکمه مدیران اسبق دانشگاه و بیمارستان منجر به صدور رای در تاریخ 10 مرداد ماه 98 شد و و تخلف بعضی مدیران مشهود و به مراجع قضایی معرفی شدند و اجازه فعالیت نیروهای جذب شده تا تاریخ 30 مهرماه 98 و هم زمان با سرانجام قرارداد شرکت برنده مناقصه مشخص شد پس از آن فعالیت این نیروها در بیمارستان غیرقانونی بود.

به گفته یزدانپناه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بنا به وظیفه قانونی خود موظف به اجرای دستور قضایی شد با این حال از تیرماه تا اذر ماه 98 در نامه ها و مکاتبات مختلف مخالفت خود را به استاندار، سازمان بازرسی و دادگستری نسبت به اخراج این نیروها اعلام نموده است.

وی گفت: به منظور جلوگیری از مسایل جانبی، حاشیه ای و رعایت حقوق کارگران نمی خواستیم اخراج شوند و اعتقاد به امتحان محدود بین کارگران مشغول به کار داشتیم که با مخالفت نهادهای نظارتی روبرو شدیم کارگران به اداره کار مراجعه و دانشگاه در حال پرداخت حقوق و مزایای آنها در یک و نیم سال گذشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآوری کرد: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج موظف به برگزاری آزمون به صورت عمومی شده، اما تعداد سهمیه از 79 نفر به 100 نفر افزایش داده شده که در آینده نزدیک عملیاتی و اجرا خواهد شد.

خسارت 70 میلیارد ریالی به دانشگاه

وی تاکید نمود بنا به رای سازمان بازرسی حقوق و مزایای 240 کارگری که با این شرایط در بیمارستان شهید جلیل یاسوج به کار گرفته شدند حدود 70 میلیارد ریال است که باید توسط کسانی که اقدام به جذب و بکارگیری نیرو کردند، پرداخت گردد با این حال علوم پزشکی به منظور جلوگیری از تضییع حقوق آنها به دنبال حل مسائلشان به وسیله منابع دانشگاه است.

یزدانپناه در مورد بکارگیری نیروهای خدماتی و استفاده از این نیروهای در سایر حوزه ها نیز گفت: این کار خلاف قانون است و سازمان های نظارتی از جمله سازمان بازرسی نظارت هاتی لازم را انجام داده اند و به کارگیری این نیروها در حوزه های اداری به حداقل ممکن رسیده است.

علاوه بر مسائل در نحوه جذب نیرو، برگزاری معاملات در این دانشگاه نیز مورد بحث است که یزدانپناه در این باره می گوید: دانشگاه شرایط نابسامانی داشت، قانون به هیچ وجه رعایت نمی شد و از نظر مردم، دانشگاه در رابطه با پروژه ها، واگذاری و معاملات زیر سوال بود.

وی اضافه نمود: طبق قانون انجام هرگونه معامله باید وارد سامانه ستاد گردد یکی از مسائل جدی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در حوزه معاملات بود که در حال حاضر این موضوع کاملا نظام مند شده و علوم پزشکی در رعایت قانون در زمینه معاملات یکی از دستگاه های برتر استان محسوب می گردد.

یزدانپناه تاکید نمود: سعی کردیم دانشگاه را به صندلی اصلی خود که تربیت نیروی انسانی متخصص برای تامین سلامت مردم و خدمت رسانی به مردم برای مسایل بهداشتی و درمانی است، برگردانیم و خدمات و امور فرهنگی به دانشجویان ارائه دهیم.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 11 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 729

به "انتها استخدام های پرابهام در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتها استخدام های پرابهام در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید