کاهش صادرات نفت عربستان به چین
به گزارش مجله اینمن، عربستان سعودی در نتیجه افت تقاضای پالایشگاهی در پی شیوع ویروس کرونا، صادرات نفت به چین را در مارس حداقل 500 هزار بشکه در روز کاهش خواهد داد.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش خبرنگاران، چین معمولا بین 1.8 تا دو میلیون بشکه در روز نفت عربستان سعودی را خریداری می نماید.
اما شیوع ویروس کرونا تقاضا برای سوخت در چین را به میزان قابل توجهی کاهش داده زیرا مقامات این کشور در کوشش برای مهار اپیدمی ویروس کرونا محدودیتهای سفر وضع نموده اند. قرنطینه شهرها، محدودیت سفرهای داخلی و لغو هزاران پرواز از مبدا و به مقصد چین، مصرف بنزین، دیزل و سوخت جت را در بیش از یک ماه گذشته کاهش داده است.
به دلیل تقاضای ضعیف برای سوخت و کندی چرخ فعالیت صنعتی، پالایشگاههای چینی از سینوپک که بزرگترین پالایشگر نفت آسیا است تا پالایشگاههای مستقل در شاندونگ، ظرفیت فراوری خود را کاهش داده اند. از سوی دیگر شرکتهای بازرگانی کالا و غولهای نفتی به سختی در کوشش برای یافتن خریدار برای محموله های تک نفت خام در خارج از چین هستند.
پالایشگاههای نفت چین نرخ فراوری روزانه خود را هفته گذشته به حدود 10 میلیون بشکه در روز کاهش دادند که پایین ترین سطح از سال 2014 بود.
در حالی که پالایشگاهها نرخ فراوری سوخت را کاهش داده اند، صادرات سوخت چین در پی افت تقاضای داخلی، افزایش پیدا نموده و به بازارهای آسیایی سرازیر شده است که به نوبه خود شاهد افت تقاضا به دلیل شیوع ویروس کرونا هستند.
به گفته جف کوری، مدیر تحقیقات کالای بانک گلدمن ساکس، کندی فعالیت صنعتی چین بدترین شوک به تقاضا برای نفت در یک دهه گذشته بوده است.
بر اساس گزارش اویل پرایس، روزنامه گلوبال تایمز به نقل از یک محقق در شرکت ملی نفت چین (CNPC) نوشت: واردات نفت خام چین در فوریه بر مبنای سالانه ممکن است 15 تا 20 درصد کاهش پیدا کند. اما اگر اپیدمی ویروس کرونا مهار گردد، واردات نفت این کشور در ماههای آوریل و مه ممکن است بهبود پیدا کند.
منبع: خبرگزاری ایسنا