گسترش فعالیت های پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام در جنوب شرق آسیا
به گزارش مجله اینمن، سرپرست پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام (ISC) با اشاره به گسترش فعالیت های پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام در جنوب شرق آسیا گفت: برای استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی و نیز تجربیات ISC در زمینه رتبه بندی، تفاهم نامه همکاری بین این مرکز و اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) منعقد می گردد.
برای دیدن زیباترین جزیره اندونزی با تور بالی همراه شوید و شگفتی های جزیره آتشفشانی بالی را از نزدیک شاهد باشد.
به گزارش خبرنگاران، دکتر محمدجواد دهقانی با اعلام این خبر اظهار کرد: هیات امنای اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) در اجلاس سالیانه خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، با ایفای نقش پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام (ISC) در ارتقای صندلی علمی دانشگاه های عضو این اتحادیه موافقت کرد و مقرر شد ضمن برنامه ریزی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و فناوری در حوزه هایی چون رتبه بندی دانشگاه های عضو آسایهل، ثبت و نمایه سازی نشریات معتبر علمی دانشگاه های کشورهای عضو در پایگاه ISC، انتشار گزارش های علمی منطقه ای، برگزاری کارگاه های آموزشی و موارد متعدد دیگر همکاری صورت پذیرد.
دهقانی اضافه کرد: اجلاس سالیانه و کنفرانس اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دوره ای آسایهل و با حضور پروفسور نیناک اولان وراووث دبیرکل آسایهل و اعضای هیات امنای این اتحادیه و همچنین اعضای این اتحادیه از روز سه شنبه 20 آذر 97 به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و با موضوع نقش دانشگاه های خصوصی در گسترش و ارتقای آموزش عالی در حال برگزاری است. در این کنفرانس پایگاه استنادی با ارائه یک سخنرانی کلیدی و یک سخنرانی دیگر در این کنفرانس حضور پررنگی داشته است.
وی ادامه داد: سخنرانی دوم شرایط دانشگاه های عضو آسایهل در رتبه بندی های بین المللی نظیر تایمز، شانگهای و کیو.اس مورد آنالیز نهاده شد. معین شد که از حدود 250 دانشگاه موجود در این اتحادیه تنها 85 دانشگاه در نظام های رتبه بندی حضور دارند و همچنین در مجموعه دانشگاه های این اتحادیه دانشگاه هایی با عملکرد بسیار خوب در نظام های رتبه بندی وجود دارند که می توانند به عنوان مبنایی برای ارتقای سطح عملکرد دانشگاه های دیگر مورد استفاده قرار گیرند. در ضمنً در حال حاضر دانشگاه های کشورهای ایران، مالزی، اندونزی، تایلند، استرالیا، ویتنام، برونئی، سنگاپور، فیلیپین، کامبوج، هنگ کنگ، هندوستان، ژاپن، میانمار، سریلانکا، تایوان، تیمور شرقی، لهستان، بلژیک، کانادا، فرانسه، انگلستان، نیوزیلند، سوئد و آمریکا در آسایهل عضویت دارند.
بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام، همچنین در جلسه هیات امنای این اتحادیه؛ اعضا ضمن آنالیز ایده های ISC موارد را مورد بحث قرار دادند و در نهایت مقرر شد: برای استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی و نیز تجربیات ISC در زمینه رتبه بندی، تفاهم نامه همکاری بین این مرکز و آسایهل منعقد گردد.
از طرف رئیس دوره ای این اتحادیه پروفسور سوچاتوی سوان ساوات و نیز دبیرکل این نهاد پروفسور نینات اولان وراووت از ISC دعوت به عمل آمد تا برای آشنایی با این اتحادیه و نیز ارائه کارگاه های آموزشی علم سنجی و نیز آنالیز شرایط دانشگاه های تایلند، به آن کشور سفری داشته باشد.
همچنین با توجه به ظرفیت منابع اطلاعات علمی فارسی در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در راستای ترویج زبان و ادب فارسی مقرر شد منابع اطلاعات علمی تمام متن فارسی این مرکز در اختیار دانشگاه های دارای کرسی زبان و ادب فارسی در جغرافیای این اتحادیه قرار گیرد.
در طی این کنفرانس ریاست دوره ای آسایهل از ایران به تایلند منتقل شد. در این برنامه از خدمات دکتر طهرانچی تقدیر شد و پروفسور سوچاتوی سوان ساوات به مدت دو سال ریاست دوره ای آسایهل را بر عهده گرفت.
اتحادیه بین المللی موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (آسایهل) در سال 1956 میلادی و با هدف توسعه آموزش عالی و افزایش کیفیت آموزشی در منطقه جنوب شرق آسیا فعالیت خود را شروع نموده و در اجلاس سال 2016 ریاست دوره ای این اتحادیه به دانشگاه آزاد اسلامی رسیده بود.
پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام در سال 2016 به عضویت این اتحادیه در آمده بود.
منبع: خبرگزاری ایسنا