انتقاد عفو بین الملل از رفتار شرم آور ترکیه با کارمندان اخراجی پس از کودتای 2016
به گزارش مجله اینمن، عفو بین الملل رفتار شرم آور دولت ترکیه با کارمندان دولتی را که پس از کودتای ناکام 2016 علیه دولت این کشور برکنار شدند، مورد نکوهش قرار داد.

به گزارش خبرنگاران، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، 130 هزار کارمند بخش دولتی ترکیه در جریان وضعیت فوق العاده پس از کودتای نافرجام علیه دولت آنکارا در سال 2015 به ظن ارتباط داشتن با کودتاچیان از کار برکنار شدند.
البته آنهایی که فکر می نمایند اخراجشان درست نبوده، می توانند به کمیسیون ویژه رسیدگی به پرونده هایشان درخواست بدهند و خواهان آنالیز مجدد شوند یا غرامت بگیرند.
عفو بین الملل اعلام نموده که به بسیاری از افرادی که اخراج شدند توضیحی بابت این کار داده نشده است.
این گروه حقوق بشری در گزارشی آورده است، اکثریت این افراد هنوز در انتظار عدالت هستند و با آینده ای نامطئن روبرویند.
عفو بین الملل همچنین گزارش داد، تنها 6000 تن از این افراد به شغل های خود بازگشته اند.
در جریان اقدامات پس از کودتای نافرجام علیه دولت ترکیه، بیش از 33 هزار و 500 آموزگار و 31 هزار و 500 افسر پلیس ترکیه از کار برکنار شدند.
منبع: خبرگزاری ایسنا