خراسان رضوی باید الگوی کشور در مصرف صحیح آب گردد

به گزارش مجله اینمن، به گزارش خبرنگاران، رضا اردکانیان پنجشنبه شب در مراسم تکریم و معارفه مدیران آب و فاضلاب و برق خراسان رضوی در محل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی اظهار کرد: این استان باید به عنوان کارگاه آموزشی موثر در جهت توسعه روشهای صحیح مصرف آب در کشور و الگویی برای سایر استانها گردد.

خراسان رضوی باید الگوی کشور در مصرف صحیح آب گردد

وی اضافه کرد:کشور از مزیت های نسبی مهمی برخوردار است، منابع و معادن و موقعیت خاص جغرافیایی دارد ولی یکی از مزیت های مهم ما ظرفیت بالقوه وجود منابع انسانی است که می توان آن را مهمترین مزیت دانست.

وزیر نیرو ادامه داد: از قوه به فعل در آوردن این مزیت رمز پیروزی های ما در عرصه های مختلف خواهد بود و ناکامی های ما نیز از همین عامل ناشی می گردد.

وی توضیح داد:باید شایسته سالاری در تمام مناصب اعم از مدیریتی و حتی در سطوح پایین تر رعایت گردد و در وزارت نیرو نیز راه برای ورود مدیران توانمند و شایسته باز است و حتی مدیرانی خارج از مجوعه در صورت اثبات توانمندی می توانند وارد مجموعه شوند.

اردکانیان گفت:دریچه انتخاب مدیران نباید محدود باشد وباید از افراد شایسته استفاده گردد و مدیرانی که امروز منصوب می شوند با لحاظ شایستگی به این مهم نائل شدند ولی باید در نظر داشته باشند کیفیت کار آنها به طور مداوم رصد می گردد.

وی اعلام کرد:استاندار جدید خراسان رضوی فرد بسیار توانمندی است و عملکرد ایشان در کرمان نیز موفقیت آمیز بوده است و مدیران استان در خدمت وی برای اجرای برنامه هایی برای مدیریت آب و انرژی استان خواهند بود.

وزیر نیرو تاکید نمود: برنامه های باید به سمتی حرکت کند که دغدغه ای برای تامین انرژی در استان و به ویژه تامین آب نباشد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 16 خرداد 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 146

به "خراسان رضوی باید الگوی کشور در مصرف صحیح آب گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خراسان رضوی باید الگوی کشور در مصرف صحیح آب گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید