طرز تهیه کاسترد با آب فوری و ساده
به گزارش مجله اینمن، دسر کاسترد با آب، انتخابی ساده و خوشمزه است که می تواند جایگزینی مناسب برای نسخه های سنتی کاسترد با شیر باشد. این دسر با ترکیب موادی مانند پودر کاسترد، آب، شکر و تخم مرغ تهیه می گردد و بافتی نرم و لطیف دارد. استفاده از آب به جای شیر، این دسر را سبک تر نموده و مناسب افرادی می سازد که به هر دلیلی تمایل ندارند از شیر استفاده نمایند. این دسر را می توان همراه با میوه های تازه یا کیک سرو کرد. با ما همراه باشید که در این رسپی شما را با طرز تهیه کاسترد با آب آشنا می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کاسترد با آب
- پودر کاسترد 2 قاشق غذا خوری
- شکر 4 قاشق غذا خوری
- آب سرد نصف فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر خامه پرچرب 2 فنجان
- آب جوش 4 فنجان
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کاسترد با آب
1. آماده کردن مخلوط کاسترد
در یک قابلمه، پودر کاسترد و شکر را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید؛ سپس نصف فنجان آب سرد را اضافه و مجدد مواد را به خوبی هم بزنید تا به مخلوط یک دستی برسید.
2. اضافه کردن تخم مرغ و پودر خامه
تخم مرغ ها را به مخلوط کاسترد (مرحله 1) اضافه و مواد را به خوبی هم زنید. پس از اینکه تخم مرغ با مخلوط کاسترد به خوبی ترکیب شد، پودر خامه پرچرب را به مخلوط مواد اضافه و به خوبی ترکیب کنید.
3. اضافه کردن آب جوش
آب جوش را به تدریج و فنجان به فنجان اضافه کنید؛ هر بار پس از اضافه کردن آب جوش، مخلوط کاسترد را به صورت مدام هم بزنید تا به قوام یک دستی برسید.
4. قوام دادن به مخلوط کاسترد
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط کاسترد به غلظت دلخواه شما برسد. پس از اینکه دسر شما به غلظت دلخواهتان رسید، عصاره وانیل را اضافه کنید و باز هم کمی هم بزنید تا در نهایت کاسترد شما با رسیدن به غلظت مناسب آماده گردد.
نکات تکمیلی برای تهیه کاسترد با آب
در این دستورالعمل، شما را با طرز تهیه کاسترد با آب و بدون شیر آشنا کردیم، برای اینکه طعم دسر شما لذیذتر گردد، می توانید به نکات زیر هم دقت کنید.
استفاده از آب باکیفیت برای تهیه کاسترد
برای جلوگیری از ایجاد طعمی ناخواسته در دسر کاسترد با آب بهتر است از آب فیلتر شده یا آب معدنی بهره ببرید.
طرز تهیه دسر کاستارد با آب بدون تخم مرغ و خامه
برای تهیه کاسترد به این را آب و پودر کاسترد را در یک ظرف مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا گلوله نگردد و ته نگیرد. بعد شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل گردد. پس از غلیظ شدن کاستارد، گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاستارد شما آماده گردد. کاستارد آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با پودر نارگیل و مغزها تزیین کنید. کاستارد را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک گردد و سپس سرو کنید. البته کاستارد را می توانید به صورت گرم هم میل کنید.
مداوم مخلوط کاسترد را هم بزنید
هنگام تهیه دسر کاسترد، مخلوط دسر را روی حرارت ملایم تا میانه قرار دهید و با قاشق یا همزن مخلوط را پیوسته هم بزنید تا نچسبد یا نسوزد.
بهبود قوام دسر
برای اینکه دسر شما غلظت بیشتری داشته باشد، می توانید مخلوط کاسترد را برای مدت زمان طولانی تری روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم آن را هم بزنید. بعلاوه می توانید از پودر کاسترد بیشتر یا نشاسته ذرت هنگام آماده کردن مخلوط کاسترد (مرحله اول) بهره ببرید.
پودر خامه چیست؟
پودر خامه در واقع همان خامه خشک است که آب آن گرفته شده است. این محصول به علت ماندگاری طولانی تر و سهولت در نگهداری و حمل ونقل، بسیار محبوب است. در کل، پودر خامه یک جایگزین مناسب و کاربردی برای خامه تازه است، به خصوص زمانی که به ماندگاری بالا و سهولت در استفاده احتیاج دارید.
منبع: کتاب کاله