طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی

    به گزارش مجله اینمن،
  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم:

  • کره آب شده: 1/2 پیمانه یا 113 گرم؛ بیسکویت پتی بور خورد شده: 250گرم
  • برای کارامل: کره: 1/2 پیمانه یا 11 گرم؛ شکرقهوه ای: 2/3 پیمانه یا 113گرم؛ نمک: 1/2 قاشق چای خوری؛ شیرعسلی: 397گرم
  • برای رویه دسر: موز کوچک: 4عدد؛ آب لیمو تازه: 2-1 قاشق غذاخوری؛ خامه فرم گرفته: 11/4 پیمانه؛ وانیل: 1/2 قاشق چای خوری؛ شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه:

کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوش طعم تر از کارامل های دیگر است.

طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی

برای آغاز، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب گردد به هم زدن ادامه دهید.

شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک گردد.

کره آب شده را به بیسکویت پتی بور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این که کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کناره های ظرف بچسبد.

کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک گردد. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از 1 ساعت آماده است.

برای رویه دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری گردد)

موزها را روی لایه کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

اگر این دسر را در منزل درست کردید. تصویر آن را با هشتگ #خبرنگاران در اینستاگرام به اشتراک بگذارید. از تماشا تصاویر زیبای شما راضی می شویم.

منبع: کجارو / errenskitchen.com
انتشار: 15 آبان 1403 بروزرسانی: 15 آبان 1403 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 2379

به "طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید