طرز تهیه نودل با پنیر چدار و پنیر گودا

به گزارش مجله اینمن، گاهی افزودن مقداری پنیر کافی است تا طعم معمولی نودل به تجربه ای دلچسب و متفاوت تبدیل گردد. وقتی پنیر چدار یا پنیر گودا را با نودل داغ و کمی شیر و کره ترکیب می کنید، چیزی فراتر از یک غذای فوری می سازید. چدار با طعم قوی و تندش یا گودا با بافت نرم و لطیفش، هر کدام حال وهوای خاصی به نودل شما می دهند.

طرز تهیه نودل با پنیر چدار و پنیر گودا

در این مطلب علاوه بر آشنایی با طرز تهیه نودل با پنیر چدار، یاد می گیرید که نودل با پنیر گودا چگونه تهیه و با افزودن چه مواد غذایی، نودل شما لذیذتر می گردد.

بعلاوه اگر از هواداران نودل هستید، می توانید طرز تهیه سوپ نودل کلاسیک یا طرز تهیه پیتزا نودل را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه نودل با پنیر چدار

  • نودل فوری 85 گرم
  • آب 1 پیمانه
  • شیر پرچرب 1 پیمانه
  • پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
  • کره پاستوریزه خبرنگاران 1/2 قاشق چای خوری
  • پنیر چدار رنده شده خبرنگاران 1/4 پیمانه
  • فلفل سیاه آسیاب شده 1/4 قاشق چای خوری
  • پیازچه خردشده 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه نودل با پنیر چدار

مرحله اول: جوشاندن نودل

ابتدا یک پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت میانه به بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، یک بسته نودل فوری را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت حدود 2 دقیقه یا طبق دستور روی بسته، بپزد. در این مدت چند بار نودل ها را هم بزنید تا به هم نچسبند و یکنواخت بپزند. مراقب باشید نودل ها را بیش از حد نپزید، چون در این صورت بافت شان له و خمیری می گردد و کیفیت غذا پایین می آید.

مرحله دوم: افزودن سس مخصوص به نودل های جوشیده

پس از پخت نودل ها، آب اضافی آن را کاملا خالی کنید و نودل ها را دوباره داخل قابلمه بریزید. سپس یک پیمانه شیر (یا در صورت تمایل به نودل کمتر آبکی، نصف پیمانه شیر)، پودر طعم دهنده داخل بسته نودل، نصف قاشق چای خوری پودر سیر، نصف قاشق چای خوری کره نمکی، یک چهارم پیمانه پنیر چدار رنده شده، و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید.

مواد را به آرامی هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب گردد و سس حالت خامه ای و یکدستی پیدا کند. در صورت تمایل، روی نودل ها را با یک قاشق چای خوری پیازچه خردشده و مقداری دانه کنجد برشته شده تزیین کنید و بلافاصله سرو کنید تا طعم و بافت ایده آل آن حفظ گردد.

برای افزایش تندی غذا از پودر فلفل قرمز، پودر فلفل کاین، پاپریکا یا پرک فلفل قرمز بهره ببرید و طعمی هیجان انگیزتر به غذای خود بدهید.

نکات تکمیلی برای تهیه نودل با پنیر گودا یا چدار

در این مطلب از خبرنگاران با طرز تهیه نودل با پنیر چدار آشنا شدید. برای تهیه نودل پنیری لذیذ شما می توانید از پنیر گودا، انواع پنیرهای ورقه ای و بعلاوه سایر مواد غذایی لذیذ بهره ببرید:

طرز تهیه نودل با پنیر گودا

وقتی به جای پنیر چدار از پنیر گودا برای تهیه نودل استفاده می کنید، طعم غذا ملایم تر، خامه ای تر و کمی شیرین تر می گردد، چون گودا بافت نرم تر و چربی بیشتری نسبت به چدار دارد.

این تغییر باعث می گردد سس نودل لطافت بیشتری پیدا کند و حالت کش دارتری داشته باشد. با این حال، مراحل تهیه هیچ تفاوتی ندارد و شما می توانید همان دستور اصلی را بدون تغییر دنبال کنید؛ فقط کافی است پنیر چدار را با پنیر گودای خبرنگاران جایگزین کنید تا یک نسخه متفاوت و خوش طعم از نودل پنیری را تجربه کنید.

انواع گزینه ها برای متنوع کردن مزه نودل با پنیر چدار

برای تهیه نودل پنیری لذیذتر می توانید کمی تخم مرغ هم زده به آن اضافه کنید یا یک تخم مرغ نیمرو یا تخم مرغ آب پز روی آن بگذارید. به همین دلیل، شما می توانید مطلب طرز تهیه نودل با پنیر پیتزا و تخم مرغ را در خبرنگاران مطالعه کنید.

بعلاوه برای درست کردن نسخه غیر گیاهی، کمی مرغ گریل شده، میگو، سوسیس، بیکن یا ژامبون به نودل اضافه کنید تا خوشمزه تر و کامل تر گردد. برای مثال در مطلب طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو، به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه این غذای لذیذ توضیح داده شده است.

اگر دوست دارید سبزیجات هم داخل غذا باشد، می توانید از موادی مثل بروکلی، مارچوبه، اسفناج، قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، کدو سبز یا توفو بهره ببرید. این سبزیجات را می توانید آب پز، تفت داده یا کبابی کنید و با نودل ترکیب کنید تا غذایی خوش طعم و مقوی داشته باشید. بعلاوه می توانید نودل خود را با ترکیبی از پروتئین و سبزیجات تهیه کنید که نودل با لوبیا سبز و گوشت بوقلمون انتخابی مجذوب کننده است.

تهیه نودل با پنیر ورقه ای پروسس خبرنگاران

شما می توانید برای تهیه نودل از پنیر ورقه ای چدار یا گودای خبرنگاران بهره ببرید. کافی است وقتی نودل ها هنوز داغ هستند، یک یا چند ورقه پنیر ورقه ای را روی آن بگذارید تا پنیر به خوبی ذوب گردد و طعمی کرمی و دلپذیر به نودل ها ببخشد.

بعلاوه می توانید پنیر را داخل آبی که نودل در آن مخلوط است، قرار دهید تا سس پنیر نرم و کش داری به دست آورید که نودل ها را خوش طعم تر می نماید. استفاده از پنیر ورقه ای گودا یا پنیر ورقه ای چدار خبرنگاران به نودل شما بافتی لطیف تر و طعمی خوشمزه تر می دهد و به راحتی در دمای بالا ذوب می گردد تا تجربه ای متفاوت و لذیذ از نودل پنیری داشته باشید.

اگر تمایل دارید در خصوص پنیرهای ورقه ای بیشتری بدانید، پیشنهاد می گردد مطلب خبرنگاران همه چیز در خصوص پنیر ورقه ای را مطالعه کنید.

آشنایی با پنیر چدار خبرنگاران

پنیر چدار خبرنگاران طعمی غنی، بافتی نسبتا سفت و رایحه ای دلپذیر دارد. این پنیر از شیر تازه گاو تهیه شده و سرشار از کلسیم، پروتئین قابل هضم، فسفر و انواع ویتامین هاست که آن را به گزینه ای مغذی و خوش طعم برای وعده های غذایی تبدیل می نماید. پنیر چدار خبرنگاران انتخابی عالی برای استفاده در انواع سوپ، مافین غذایی، نان های پنیری و غذاهای گرم مانند کیش لورن است و با طعم لذیذ و کیفیت بالای خود، تجربه ای سلطنتی را به آشپزخانه شما می آورد.

تا حالا هنگام تهیه نودل از انواع پنیر های چدار یا گودا استفاده نموده اید؟

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 خرداد 1404 بروزرسانی: 17 خرداد 1404 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 2458

به "طرز تهیه نودل با پنیر چدار و پنیر گودا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نودل با پنیر چدار و پنیر گودا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید