نخستین سلفی اینسایت از مریخ به زمین رسید

به گزارش مجله اینمن، به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، حتی کاوشگرهای رباتیک هم گاهی اوقات مانند توریست ها رفتار می نمایند. کاوشگر و لندر اینسایت نخستین سلفی خود در مریخ را ثبت کرد.

نخستین سلفی اینسایت از مریخ به زمین رسید

به این ترتیب تیم مهندسان این ماموریت توانستند چشم اندازی از پنل های خورشیدی و بدنه آن را ببینند.

اینسایت همچنین نخستین چشم انداز کامل از سطح 14 در 7 فوتی را به زمین فرستاد که به زودی عملیات حفاری را در آنجا شروع می نماید.

به گفته تیم این ماموریت زمینی که کاوشگر در آن حفاری خواهد نمود، ایمن به نظر می رسد زیرا در آنجا هیچ صخره، تپه و سوراخی دیده نمی گردد.

هر یک از تصاویر جدید این کاوشگر موزاییکی از چند عکس است که به یکدیگر چسبانده می شوند. هرچند سلفی از طریق یک بازوی رباتیک گرفته شده اما در حقیقت ترکیبی از 11 عکس است. چشم انداز محل فعالیت کاوشگر نیز از 52 تصویر ساخته شده است.

به این ترتیب دانشمندان می توانند قبل از آنکه اینسایت ابزارهای خود را برای حفاری به کار گیرد، به دقت منطقه را آنالیز نمایند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 16 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 115

به "نخستین سلفی اینسایت از مریخ به زمین رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نخستین سلفی اینسایت از مریخ به زمین رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید