چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟
به گزارش مجله اینمن، به نقل از اسپوتنیک، یانا گریشینا متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه با خبر گزاری اسپوتنیک گفت: خوردن انگور اگر از سهمیه مصرف روزانه کالری تجاوز نکند، هیچ آسیبی به بدن نمی رساند.
گریشینا گفت: مفیدترین انواع انگور، انگور سیاه و قرمز است زیرا فشار خون را عادی می کند و برای افرادی که از بیماری های قلبی عروقی رنج می برند بسیار مفید خواهد بود.
او گفت: تعداد اسید های آلی موجود در انگور بسیار شگفت انگیز است، زیرا حاوی اسید های گالیک، تارتاریک، فرمیک، اگزالیک، مالیک، سوکسینیک و سالیسیلیک است؛ علاوه بر این، انگور به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود مشهور است. این ویژگی به بدن کمک می کند تا از فرایند تخریب سلول ها و بافت ها جلوگیری کرده و به پاکسازی آن ها از سموم کمک کند. این عوامل بیشتر در انگور سیاه یافت می شود، انگور همچنین دارای یک سوم ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن است که برای حفظ سیستم ایمنی بدن ضروری است.
انگور دارای ویتامین B است که نقش مهمی در تسریع فرایند سوخت و ساز بدن دارد. این بسیار مهم است، با متابولیسم خوب، وزن فرد طبیعی خواهد بود. این ویتامین ها نیز بر سلول های عصبی تاثیر مثبت گذاشته و مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش می دهند. در نتیجه، فرد اطلاعات را با آرامش بیشتری می بیند و بهتر به خاطر می آورد. انگور ها شیرین هستند، اما تاثیر کمی در افزایش قند خون شما دارند، انگور شاخص قند پایینی دارد، بنابراین می توانید بدون خطر ابتلا به دیابت، مقدار زیادی انگور مصرف کنید، با این حال برای کسانی که از این بیماری در مرحله تشدید رنج می برند، استفاده از انگور باید به حداقل برسد یا به طور کامل حذف شود.
عملکرد اصلی اسید های موجود در انگور تشکیل میکرو فلورا، تسریع متابولیسم و بهبود هضم است؛ آن ها همچنین به حفظ محیط اسید و باز در بدن کمک می کنند. اسید سوکسینیک بر تنفس سلولی تاثیر می گذارد، اسید سالیسیلیک دارای اثر ضد عفونی کننده است و اسید مالیک و تارتاریک از ایجاد تومور جلوگیری می کند.
منبع: همگردی