10 غذا و دسر لذیذی که باید در دانمارک امتحان کنید

به گزارش مجله اینمن، کشور دانمارک که به اسم شادترین کشور دنیا لقب گرفته، دارای بالاترین استانداردهای زندگی و آموزش رایگان بوده و زیبایی خیره کننده ای دارد. این کشور سرسبز هرساله پذیرای توریت های بی شماری است که برای گرفتن عکس یادگاری با مجسمه پری دریایی کوچولو و یا قدم زدن در پارک تیوولی ، راهی این کشور می شوند. اگر اهل شکم گردی هستید، در سفر به دانمارک، این خوراکی ها را از دست ندهید.

10 غذا و دسر لذیذی که باید در دانمارک امتحان کنید

1.ناموربرود

ناموربرود (Smørrebrød) یک ساندویچ روباز است که به طور معمول در دانمارک برای ناهار میل می گردد. این غذا معمولاً با نان چاودار سرو شده و روی آن شاه ماهی یا میگوی خام، تخم مرغ سفت، گوشت یا سبزیجات قرار می گیرد.

2.پولسر

پولسر (Pølser) یک غذای سنتی دانمارکی نیست، اما به قدری خوشمزه است که باید راجع به آن بدانید. پولسر اساساً نسخه دانمارکی هات داگ آمریکایی و شاید بهتر از آن است. این غذا در سراسر کپنهاگ و سایر شهرها در دکه های هات داگ فروخته شده و با سس کچاپ، خردل، پیاز سرخ شده و خیارشور سرو می گردد.

3.کارتوفلر

کارتوفلر (Kartofler) یا سیب زمینی نقش مکمل وعده های غذایی را در دانمارک دارد. روش های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد، اما به طور معمول در آب جوشانده شده و با سایر سبزیجات سرو می گردد. البته گاهی اوقات آن را له نموده یا کاراملی می نمایند (سیب زمینی را با شکر می پزند تا کارملی گردد.)

4.وینربرود

آمریکایی ها وقتی به فکر یک شیرینی دانمارکی می اُفتند، وینربرود (Wienerbrød) در فکر شان تداعی می گردد. وینربرود خیلی شبیه به کروسان است و آن را با باترکریم و شکر پُر می نمایند.

5.توت قرمز با خامه

این غذا اساساً یک سوپ توت است که به نام دسر تابستانی هم خورده می گردد. توت های قرمز را پخته و سپس با خامه سرو می نمایند. نام این غذا (Rødgrød med fløde) تلفظ دشواری دارد، پس مواظب باشید که مورد خنده دیگران قرار نگیرید!

6.ریسالاماند

ریسالاماند (Risalamande) شبیه به نسخه آمریکایی پودینگ برنج است. این غذا به صورت سرد سرو شده و گیلاس گرم روی آن ریخته می گردد. در ایام کریسمس یک بادام در آن مخفی می نمایند و هر کس که آن را پیدا کند، جایزه می گیرد. این کار باعث ایجاد حس رقابت برای پیدا کردن بادام می گردد.

7.پنیر

کارخانه های لبنیاتی و فراوری پنیر در سراسر دانمارک، پنیر معتبر خود را فراوری می نمایند. معروف ترین آنها بلوچیز، دانبو و هاوارتی است. دانمارکی ها اغلب پنیر را با شاه ماهی خام و میوه های مختلف میل می نمایند.

8.ایبلسکایور

ایبلسکایور (Æbleskiver)، پنکیک های کوچک و گردی هستند که معمولاً با سیب پر شده ، روی آن شکر ریخته و با مارمالاد سرو می گردد. این، بخشی از سنت کریسمس در خانواده های دانمارکی است.

9.رابابرگراد

رابابرگراد (Rababergrød)، کمپوت ریواس است که یک دسر تابستانی محبوب در دانمارک محسوب می گردد. اهالی دانمارک ساقه های ریواس را جوشانده شده و بعد به صورت یک مارمالاد شیرین درمی آورند. روی این دسر، خامه و شکر ریخته و به صورت سرد سرو می نمایند. گاهی اوقات توت فرنگی هم به آن اضافه می گردد که در این صورت به آن رابابریوردبرگراد (rababerjordbærgrød) می گویند.

10.نوما

نوما غذا نیست اما باید در این فهرست قرار بگیرد. کپنهاگ موطن یکی از رستوران های مشهور جهان یعنی نوما (Noma) است و زیر نظر رنه ردزپی اداره می گردد که جوایز بی شماری را برای خلاقیت آشپزی گرفته است. این مکان بسیار مشهور و در عین حال قیمت های سرسام آوری هم دارد.

منبع: گردشبان
انتشار: 11 مرداد 1400 بروزرسانی: 11 مرداد 1400 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 1761

به "10 غذا و دسر لذیذی که باید در دانمارک امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 غذا و دسر لذیذی که باید در دانمارک امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید