احمدی: پرچمداری بازی های آسیایی اندونزی حق مسلم کیمیا علیزاده بود، واقعاً شگفت زده شدم
به گزارش مجله اینمن، پرچمدار کاروان ایران در بازی های آسیایی 2018 اندونزی به این نکته اذعان کرد که از انتخابش برای مسئولیت پرچمداری شگفت زده شده است.

برای دیدن زیباترین جزیره اندونزی با تور ارزان بالی همراه شوید.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و چوانان، الهه احمدی در خصوص انتخابش به عنوان پرچمدار ایران در بازی های آسیایی اندونزی گفت: پرچمداری بازی های آسیایی اندونزی حق مسلم خانم کیمیا علیزاده بود، او قهرمانی بزرگ است و مدال ارزشمند المپیک را دارد و من متوجه ارزش های زیاد خانم علیزاده هستم. خداوند متعال را شاکر هستم و تمام موفقیت های من مرهون توجه و یاری های فراوان پدرم و حمایت های صمیمانه و صبوری های همسرم بوده است.
وی درباره عبارت مادر قهرمان که به او لقب داده اند، گفت: زندگی قهرمانی واقعاً مشکل است، خصوصاً برای یک مادر و یک همسر. در طول پنج سال گذشته مادرم در نبود من به دلیل اردو و مسابقات مختلف، جور مرا برای تربیت فرزندم، سید باور متحمل شد و مدیون او هستم. خوشحالم در کنار مسئولیت مهم پرورش فرزندم، افتخار پرچمداری در بازی های آسیایی به نمایندگی از علیزاده و همه قهرمانان ایران نصیب من شد. واقعاً شگفت زده شدم از اینکه خداوند این افتخار بزرگ را قسمت من کرد.
احمدی با تقدیر از اعتمادی که ورزش ایران به بانوان قهرمان دارد، توضیح داد: از نگاه بلند و حمایت های مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، دادگر ریاست فدراسیون تیراندازی و خانم محمدیان معاونت امور بانوان وزارت ورزش کمال تشکر را دارم و ان شاءالله با کسب مدال طلا بتوانم نام کشورم را سرافراز کنم.
پرچمدار ایران در بازی های آسیایی جاکارتا با تبریک روز خبرنگار گفت: همسرم سیداصغر نوربخش هم از جامعه خبرنگاران و رسانه است و من هفدهم مرداد را به همه خبرنگاران تبریک می گویم.
منبع: تسنیم