سخنگوی کرملین: کیم جون اون یک رهبر حرفه ای است

به گزارش مجله اینمن، سخنگوی کرملین با اشاره به دیدار اخیر رهبران روسیه و کره شمالی، کیم جونگ اون را به واسطه دیدارهای اخیر رهبری حرفه ای خواند.

سخنگوی کرملین: کیم جون اون یک رهبر حرفه ای است

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به تازگی به روسیه رفت و با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور دیدار کرد.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین امروز یکشنبه با اشاره به این دیدار اعلام کرد: رهبر کره شمالی در جریان مذاکرات گسترده خود با رئیس جمهوری روسیه نشان داد که رهبری حرفه ای و کاملاً آموزش دیده است.

پسکوف توضیح داد: به بیان صریح رهبر کره شمالی ثابت کرد که بسیار حرفه ای است و از جزئیات طرح های دوجانبه و همکاری هایی که می توان پس از تحریم های سازمان ملل و سایر محدودیت ها داشت، آگاهی دارد.

وی در ادامه محدودیت های موجود را باعث آسیب دیدن همکاری های دوجانبه میان روسیه و کره شمالی دانست.

سخنگوی کرملین ضمن تمجید از واکنش های کیم جونگ اون توضیح داد: رهبر کره شمالی در خصوص همه مسائل رویکرد خاص خود را دارد.

پسکوف همچنین رهبر کره شمالی را رهبری صاحب تجربه، تحصیل نموده و بسیار متعادل قلمداد کرد.، ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 23 تیر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 191

به "سخنگوی کرملین: کیم جون اون یک رهبر حرفه ای است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سخنگوی کرملین: کیم جون اون یک رهبر حرفه ای است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید