طرز تهیه املت ترکیه ای به 2 روش

به گزارش مجله اینمن، املت ترکیه ای یکی از انواع خوشمزه املت است که با سالامی، فلفل سبز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی تهیه می گردد. البته این نوع از املت به شیوه های متنوعی طبخ می گردد. در این مطلب روش هایی را برای تهیه این املت معرفی می کنیم که با ذائقه ایرانیان هماهنگ است.

طرز تهیه املت ترکیه ای به 2 روش

از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - غذایی لذیذ است که در تمام جهان آن را درست می نمایند. جالب است که این غذای ساده در هر منطقه ای به شیوه ای متفاوت تهیه می گردد، از این رو تنوع بسیار بالایی دارد. یکی از انواع این غذا که در کشور ترکیه طبخ می گردد، املت ترکیه ای است. البته این املت به دو شیوه آماده می گردد که در ادامه توضیح داده خواهد شد. این نوع املت لذیذ را علاوه بر صبحانه به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز می توانید سرو کنید.

1. طرز تهیه املت ترکیه ای

برای درست کردن این صبحانه برای دو نفر، به حدود 15 الی 20 دقیقه زمان و مواد اولیه جدول زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
سالامی100 گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

چند نکته:

  • برای تهیه این املت به نوعی سالامی ترکیه ای به نام سوجوخ احتیاج است، اما به جای آن از سالامی های موجود در بازار نیز می توانید بهره ببرید.
  • سعی کنید حتما از روغن زیتون استفاده نمایید، زیرا در دستور اصلی تهیه املت ترکیه ای نیز از روغن زیتون استفاده می گردد.

روش تهیه

  1. سالامی را به صورت حلقه ای و نازک خرد کنید.

  2. اکنون آن ها را در مقدار کمی روغن زیتون، اندکی تفت دهید.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا به هم بزنید.

  4. مقداری فلفل سیاه به تخم مرغ ها اضافه کنید.

  5. مقدار روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه نموده و کاملا پهن کنید. توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد.

  6. قبل از انکه تخم مرغ ها ببندند، سالامی ها را روی آن بچینبد.

  7. اکنون صبر کنید تا املت ترکیه ای آماده گردد.

2. طرز تهیه املت سبزیجات ترکیه ای

برای درست کردن این صبحانه برای سه الی چهار نفر، به حدود 20 الی 25 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
تخم مرغ6 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
پیاز1 عدد عظیم
کره100 گرم
گوجه فرنگی4 عدد
فلفل سبز تازه2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

نکته:

  • اگر طعم تند را ترجیح می دهید، به جای فلفل سبز تازه از فلفل قرمز تازه بهره ببرید.

  • به جای کره از روغن زیتون نیز می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه املت سبزیجات ترکیه ای

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و خرد کنید.

  3. فلفل دلمه ای را نگینی و فلفل سبز را به صورت حلقه ای خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای رنگی بهره ببرید تا املت ترکیه ای زیباتر گردد.

  4. کره را در یک ماهیتابه بیندازید تا ذوب گردد، سپس پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ گردد.
  5. در ادامه گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید.

  6. روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا مواد کاملا پخته و آب گوجه فرنگی ها گرفته گردد.

  7. تخم مرغ ها در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.

  8. اکنون تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید. در این مرحله املت را بهم نزنید و اجازه دهید که تخم مرغ به آرامی بپزد و در مواد پخش گردد.
  9. درب ماهیتابه را بگذارید تا روی تخم مرغ ها نیز پخته گردد.

گوجه فرنگی باعث می گردد که املت حتی پس از پخت، بافت نرم و لطیفی داشته باشد.

وعده صبحانه از صندلی ویژه ای بین وعده های غذایی روزانه دارد و پزشکان توصیه می نمایند که به هیچ وجه این وعده غذایی حذف نگردد. اما خیلی از ما به ویژه بچه ها تمایل چندانی به خوردن صبحانه نداریم و اغلب بدون این وعده غذایی روز خود را شروع می کنیم، ولی اگر صبحانه ای لذیذ که خوش عطر و رنگ را تهیه کنید، قطعا نمی توان از آن گذشت. املت ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین انواع املت است که به سرعت نیز تهیه می گردد، این غذا را آماده و روز خود را با صبحانه ای مقوی و خوشمزه شروع کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 10 اسفند 1399 بروزرسانی: 10 اسفند 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 1485

به "طرز تهیه املت ترکیه ای به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت ترکیه ای به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید