طرز تهیه کنجد عسلی
به گزارش مجله اینمن، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنجد عسلی آشنا کنیم.
مواد لازم برای کنجد عسلی :
کنجد 1 لیوان
عسل 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
کره یا روغن برای چرب کردن تابه
طرز تهیه کنجد عسلی:
کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.
تابه را چرب کنید شکر و عسل را بریزید تا کاملا آب شوند. کنجد را اضافه نموده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع گردد.
صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.
حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.
این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد. حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 28 دی 1400
بروزرسانی: 28 دی 1400
گردآورنده: inman.ir
شناسه مطلب: 1956
به "طرز تهیه کنجد عسلی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کنجد عسلی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید