مغزآبک ساده و خوشمزه
به گزارش مجله اینمن، مغزآبک از غذا های سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می گردد و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.

مواد لازم
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
مغز گردو: 200 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
کشک رقیق: 1 لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس نموده ایم را می پزیم.
سپس پیاز را درک می روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می کنیم.
در نهایت، لوبیای پخته را به آن ها می افزاییم
10 دقیقه بعد غذا آماده سرو است.
منبع: گردشبان
انتشار: 28 شهریور 1399
بروزرسانی: 5 مهر 1399
گردآورنده: inman.ir
شناسه مطلب: 1158
به "مغزآبک ساده و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مغزآبک ساده و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید