مغزآبک ساده و خوشمزه

به گزارش مجله اینمن، مغزآبک از غذا های سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می گردد و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.

مغزآبک ساده و خوشمزه

مواد لازم

لوبیا چیتی: 1 پیمانه

مغز گردو: 200 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

کشک رقیق: 1 لیوان

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس نموده ایم را می پزیم.

سپس پیاز را درک می روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می کنیم.

در نهایت، لوبیای پخته را به آن ها می افزاییم

10 دقیقه بعد غذا آماده سرو است.

منبع: گردشبان
انتشار: 28 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 1158

به "مغزآبک ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مغزآبک ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید