مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی: شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است؟

به گزارش مجله اینمن، استفاده از مواد شیمیایی همواره ضررهای خاص خود را دارد و همواره انتخاب مواد غذایی سالم و اورگانیک توصیه می گردد با این حال شما می توانید از هر روشی که دوست داشتید برای تهیه زیتون شور بهره ببرید.

مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی: شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است؟

برای شیرین کردن یا تلخی زدایی زیتون و تهیه زیتون شور دو روش وجود دارد:

حالا با روش شیرین کردن زیتون با استفاده از مواد شیمیایی آشنا خواهید شد:

پس از اطمینان از تلخی زدایی زیتون ها، محلول تیره رنگ را با احتیاط دور بریزید.

برای خنثی شدن به جامانده احتمالی سود به ازای هر 10 لیتر آب، 1 لیتر سرکه اضافه نمایید و پس از یک شبانه روز، آب سرکه را تخلیه کنید.

بعد برای هر کیلوگرم زیتون 30-20 گرم سود را داخل حجم آب مورد نظر ریخته و برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملا حل گردد.

اگر در خلال این مدت گندیدگی در زیتون ها مشاهده شد، افزودن کمی نمک توصیه می گردد.

پس از گذشت 8-7 ساعت که رنگ محلول کاملا قهوه ای تیره شد چند دانه زیتون را با احتیاط بیرون آورده و خوب شستشو دهید و با زبان امتحان کنید.

از روش شکستن یا خراشیدن پوست زیتون فقط برای تهیه زیتون شور شکسته استفاده می گردد و در روش دوم هرگز نباید از زیتون های آسیب دیده استفاده کرد.

منبع مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی: شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است؟

انتشار: 21 آبان 1400 بروزرسانی: 21 آبان 1400 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 1880

به "مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی: شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی: شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است؟" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی: شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید