یادداشت، نه ترس نه بی تفاوتی افراطی

به گزارش مجله اینمن، مدرس ارتباطات در یادداشتی با عنوان نه ترس نه بی تفاوتی افراطی، مساله قرنطینه خانگی را تشریح کرد.

یادداشت، نه ترس نه بی تفاوتی افراطی

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، قربانعلی تنگ شیر مدرس ارتباطات در یادداشتی به مساله چگونه در خانه ماندن پرداخت.

متن این یادداشت به شرح ذیل است:

در مسأله سلامت عمومی صداقت بسیار ارزشمندتر از امید است، همه توصیه های بهداشتی مراکز مختلف برای کنترل کرونا به ماندن در خانه ختم میشود. این توصیه ها عموماً برای سلامت روحی وجسمی شهروندان بوده ولی آیا برنامه برای درون خانه ماندن داریم . آیا اطلاع رسانی از سوی رسانه ها اجرا شده یا خیر؟ در زمانی که در گرداب اخبار- تصاویر- فایلهای صوتی و جعلی که توسط رسانه های اجتماعی و پیام رسان های تلفن همراه ارسال می شونند در حال غرق شدن هستیم . در خانه ماندن به عنوان امن ترین جا به موارد زیربستگی دارد. در درجه اول انتخاب رسانه های رسمی و غیر رسمی در بشقاب رسانه ای شما چقدر نقش دارند و به محتوای گزینشی و تاثیر رفتارها آنها توجه دارید یا خیر وحشت نکردن از خبرها جور واجور و خرسند شدن از پایکوبی کادر درمانی وهنرمندان .چه فیلم ها و آهنگها را باید دید و انتخاب رسانه ها نقش بسیار مهمی دارند آیا فیلم ها و بازیهایی که برای فرزندان خود انتخاب کردید اول خودتان دیدید؟ یا نه از درجه خشونت درجه عاطفی سبک زندگی القایی آنها اطلاع دارید شرایط سنی و ساعات استفاده از رسانه ها کودک تان را رعایت کرده اید. آیا دقت کردید محتوا مناسب، سالم و سرگرم کننده برای مخاطبان خانه تهیه شود؟ ایا فقط با اخبار کرونائی اعضاء خانواده را بمباران خبری کرده اید و آنها را غرق توصیه های بهداشتی کردید یا برعکس غرق بی تفاوتی و بی خبری کرده یا دریچه های جدید را به رویشان می گشائید با هدف تاب آوری ارتقا آگاهی .. ایجاد سرگرمی و... کدامیک؟

این روزها که در خانه ایم و ناچاریم در خانه باشیم بکوشیم با نگاه مثبت و از دید فرصت به آن بنگریم . زمانی را برای فعالیت های گروهی در خانه آزاد کنیم از انواع بازی ها و... تا دیدن فیلم های سینمایی قدیمی و کلاسیک و به یاد ماندنی در خانه چالش شناسایی اخبار جعلی داشته باشیم. باید به محتوا خبرها توجه کرد و رسانه ها انواع آنها را دسته بندی کرد و برای هر نوع سلیقه ای رسانه خاص خود را پیدا کرد ضمن اینکه در خانه می مانیم دچار اضافه بار اطلاعاتی یا متاثر از اخبار جعلی نشویم و رفتارهای افراطی را مرتکب نشویم در خانه بمانیم ولی در رسانه های اجتماعی و تفریحی و پیام رسان های تلفن همراه مسوولانه تر حضور یابیم و عمل کنیم و چیزی را که از صحت آن مطمئن نیستم اشتراک نگذاریم هر ویدئو یا مطلبی را بدون توجه به عواقب آن منتشر نکنیم همانطور که مراقب سلامت روح و جسم و خوراکمان هستیم مراقب تاثیرات رسانه ها هم باشیم چون شبکه های اجتماعی و رسانه های تلفن همراه انتخاب نیستند بلکه اجبارند چرا که نیازمند آنها در ساده ترین امور زندگی مان هستیم این را کرونا و اخبار آن بیشتر ثابت کرد نه آنچنان دل به طنز و بی خبری بسپاریم که از واقعیت غافل شویم و نه چنان غرق در استرس و اخبار جعلی که باز چراغ حقیقت گم شود .حواسمان به اطرافیمان بیشتر از بیش باشد و درک بیشتر آنها در فضایی واقعی به جای فضای مجازی یادمان باشد هر رفتاری فردی و جمعی ما در روبرو با بحران اخیر زیر ذره بین جهان است و ثبت تاریخ می شود.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 10 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 897

به "یادداشت، نه ترس نه بی تفاوتی افراطی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یادداشت، نه ترس نه بی تفاوتی افراطی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید