طرز تهیه شربت ریواس

به گزارش مجله اینمن، شربت ریواس مانند ترشی ریواس، مربای ریواس، خورشت ریواس و ... با استفاده از ساقه ترش گیاه ریواس تهیه میشود. با طرز تهیه شربت ریواس آشنا شوید.

طرز تهیه شربت ریواس

سرویس آشپزی - ریواس گیاه بومی با طبیعتی سرد است و دارای ویتامین ها و املاح معدنی گوناگونی است. برای تمامی اعضای بدن، ماده غذایی بسیار ممتازی شمرده می گردد و اثر شگفت انگیز و معجزه آسایی دارد. ریواس قابض است و برای تقویت معده و کبد مفید می باشد. خوردن ریواس برای بیماران تب دار و بی اشتها مفید بوده و یرقان ، وسواس ، سستی را درمان می کند.اکنون که با خواص ریواس آشنا شدید بد نیست در خصوص طرز تهیه شربت ریواس هم بدانید.

ریواس ساقه ای ترش و آبدار و پرخاصیت دارد که از آن ها در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورشت ریواس استفاده می گردد. همچنین انواع مربای ریواس، ترشی ریواس، شربت ریواس و ... با استفاده از این گیاه تهیه می گردد. در اینجا شما را با طرز تهیه شربت ریواس آشنا می کنیم.

شربت ریواس

مواد لازم
ریواس500 گرم
شکر500 گرم
جوهر لیمو1 ق مرباخوری

طرز تهیه شربت ریواس

  1. برای تهیه شربت ریواس ابتدا ریواس ها را کاملا با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن که کاملا از پوسته خارجی جدا نموده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8-7 سانتیمتری برش بزنید.
  2. سپس ته قابلمه مورد نظر کمی شکر بپاشید و بعد یک لایه ریواس کف قابلمه قرار دهید.
  3. همینطور لایه لایه شکر و ریواس ها را داخل قابلمه قرار دهید تا ریواس ها تمام گردد.
  4. حدود 12 ساعت قابلمه را در دمای محیط قرار دهید تا حسابی آب بیندازد و شکر به خورد ریواس ها برود.
  5. بعد از 12 ساعت (شب تا صبح) قابلمه را روی اجاق قرار دهید صبر کنید تا مواد به جوش بیاید.
  6. یکی دو جوش که زد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.
  7. ریواس ها را اصلا فشار ندهید چون این کار باعث بدرنگ شدن آن ها می گردد.
  8. در تمام مدت در قابلمههم باید باز باشد تا مواد سرریز نگردد.
  9. شربت بدست آمده را دوباره بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.
  10. یکی دو دقیقه مانده به برداشتن از روی حرارت، جوهر لیمو را اضافه کنید.

شربت شما آماده است. این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق گردد و در یخچال نگهداری گردد.

چند نکته مهم درباره تهیه شربت ریواس

  • رنگ شربت ریواس مابین زرد و قهوه ای روشن است.
  • این شربت را باید در یخچال نگه داشت.
  • این شربت حدود 1.5 الی 2 سال ماندگاری دارد.
  • جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن است و به جای آن می توانید کمی آبلیمو اضافه کنید.
  • اگر ریواسی که استفاده می کنید ترش است، نیازی به جوهر لیمو نیست.

شربت ریواس برای درمان اسهال مناسب است و به همین دلیل زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی گردد. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید.

منبع: setare.com
انتشار: 14 آبان 1399 بروزرسانی: 14 آبان 1399 گردآورنده: inman.ir شناسه مطلب: 1254

به "طرز تهیه شربت ریواس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت ریواس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید